martes, 22 de marzo de 2016

MANUALITATS


AMPOLLA DECORADA AMB SAL DE COLORS 

Un dia Valentina va veure una ampolla decorada amb sal de colors a la meva habitació i em va dir que li agradaria fer una!!

Així que una de les trobades vam fer aquesta manualitat. Omplint una ampolla de sal tenyida amb guixos de colors. Un cop acabada vam pressionar la sal perquè no pugui moure’s, ja que això faria malbé els nostres dibuixos de colors. Després Valentina va decorar l'ampolla amb purpurina, lletres i washi tapes!!! Va quedar molt bé!!!

                                                                   Valentina i Raquel


PILOTES DE FARINA

En aquesta trobada tenia planejada una visita a Casa Saladrigues per veure una exposició d'art però no vam arribar a temps!! Valentina em va proposar fer pilotes de farina així que vam comprar el material necessari i cap a casa!!


Li feia ilusió que mengéssim juntes així que amb el permís de la seva mare es va quedar a dinar a casa!! Vam fer espaguetis a la carbonara!! 

                                                                   Que bons estàven!!

Com cada vegada que quedem, m'explica les histories de series d'anime que veu i aquesta no podia ser menys!! En aquesta ocasió els protagonistes van ser Ladybug, que mentre fèiem les pilotes miràvem capítols!! Recordo que vam riure moltísim entre els dibuixos i fent bromes amb els globus!! 

     

Fins aviat!!!


No hay comentarios:

Publicar un comentario